Over de werkgroep

Waar het hart vol van is...........

De werkgroep Hart voor Israel bestaat uit personen uit verschillende kerken in Putten. De officiele naam is Interkerkelijke Werkgroep Hart voor Israel.

Gemotiveerd en geinspireerd door Gods woord, de Bijbel, waarin ons duidelijk wordt dat God een bijzondere band (verbond) met Israel heeft willen wij achter Israel staan en ondersteunen.

Het eerste initiatief dateert van 1991 toen door een aantal Puttenaren een actie georganiseerd werd ten bate van het Holland-dorp in Israel.

Het bankrekening nummer van de Werkgroep Hart voor Israel te Putten is: NL81 BUNQ 2103 3234 24 / BIC BUNQNL2A

Neemt u gerust contact op met één van onze leden bij vragen of opmerkingen, of mail
naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De werkgroepleden

Ceel de Vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Voorzitter
Okko van Dijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Secretaris
Gerda Klok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Penningmeester
Drikus Lubbertsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bestuurslid
Evert van der Horst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Annie van Graffijland Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
Anneke en Gerard van Hijum Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
Henny de vries Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
Wim Kapitein Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Martijn Wallet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Willeke van Gens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.